Güvenliğiniz İçin Güvenilir Dost

Hakkımızda

13.07.1998 tarihinde kurulmuş olan Şirketimizin; İstanbul, Gebze, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya, Manisa ve Özel Projeler Müdürlüğü ile birlikte toplam 8 Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır. Oluşturulan bu organizasyon yapısı ile ülke genelindeki 7 coğrafi bölge ve 65'ten fazla ilde ( Adana, Antalya, Ankara, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Konya, Karaman, Kırıkkale, Manisa, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Tekirdağ, Van, Zonguldak... )  Özel Güvenlik hizmeti yürütülmektedir.

Hizmet vermiş olduğumuz firmalarda görevlendirilen her personelin; seçimi, eğitimi, denetimi, hizmet ile ilgili risklerin belirlenmesi ve raporlanması, proseslerin belirlenmesi, görev prosedür talimatlarının oluşturulması, yasal süreçlerin takibi oluşturulan dürüst, çalışkan, tecrübeli ve işinin uzmanı yönetim kadro yapısı ile sağlanmaktadır. Bununla birlikte tesislerde acil gelişen her türlü olaya zamanında ve doğru müdahalelerde bulunan, önleyici her türlü tedbiri alan, yerinde ve zamanında çözüm önerileri sunan bir anlayışla hizmet yürütülmektedir. Güvenliğin sürekli ve devamlı bir faaliyet olduğunun bilinci ile zaman gözetilmeden yapılan müdahaleler ile de güvenlik personeli sürekli dinamik ve göreve hazır tutulmaktadır.

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un gereksinimlerini yerine getirmiş ve Kanunun istemiş olduğu şartlara haiz, ayrıca şirket standartlarımıza uygun olarak seçilen personellerden bir havuz oluşturulmaktadır. Havuz personelimizin her birine dikkat-algılama-görme, sayısal, sözel ve psikolojik testler uygulanmakta ve bu testler sonucunda başarı sıraları oluşturulmaktadır.

Başarı sıralamasına göre projede görev yapacak personel sayısı dikkate alınarak kadrolar oluşturulmaktadır. Kadrolar idare ile tanıştırılarak onaya müteakip görevlendirilmektedir. İdarelerimizin talep etmesi halinde görevlendirilecek personel sayısından daha fazla personel sayısı belirlenerek idare ile görüştürülebilmekte, idarenin nihai seçimine müteakip görevlendirmeler gerçekleştirilmektedir.

Sisteme kazandırılan personellerimize planlı programlarımız dâhilinde; Özel Güvenlik Hukuku ve Kişi Hakları, Güvenlik Tedbirleri, Güvenlik Sistem ve Cihazları, Temel İlk Yardım, Olay Yeri Koruma, Yangın Güvenliği ve Tabii Afetlerde Müdahale Tarzı, Patlayıcı Maddeler, Kalabalık Yönetimi, Kişi Koruma, Uyuşturucu Maddeler, Sabotaj ve Sabotajlara Karşı Koyma, Genel Kollukla İlişkiler ve Etkili İletişim gibi Mesleki Gelişim, Hayatta Başarılı Olmanın Yolları, İş İlişkileri ve Problemleri, Liderlik, Kişisel Zaman Yönetimi, Ekip Performansı, Hizmet Anlayışı, Stres Yönetimi ve Müşterilerinizi Gülümsetin gibi Kişisel Gelişim konularında eğitimler verilmektedir.

Verilen eğitimlerimizin etkinliğinin ve yazılı prosedür – talimatlar çerçevesinde iş süreçlerimizin yürütülüp yürütülmediğinin kontrolü, hizmet verilen tesiste denetimden sorumlu kadrolarımız tarafından haberli–habersiz-şok-fırsat-uygulama denetim ve kontrollere tabi tutularak personelimizin performansı takip edilmektedir.

Ayrıca denetimlerde elde edilen bulgular ile yapılan müşteri memnuniyeti görüşmelerimizde müşterimizden almış olduğumuz geribildirimler bir araya getirilerek personele verilecek eğitimler belirlenir. Yıllık eğitim planımızda belirtilmiş o aya ait eğitim dışında eğitim ihtiyacı doğmuş ise, ihtiyaç duyulan eğitimde yıllık eğitim planına dâhil edilerek personelimize verilmektedir.

Sektörümüzün 4 ana prosesi olarak değerlendirdiğimiz uygun vasıflarda eleman temini ve projeye kazandırılması, eğitim, denetim ve raporlama (reel haftalık-aylık raporlar, koordinasyon toplantıları, anında bilgilendirme) proseslerini çok ciddi bir şekilde uygulayan ve yöneten şirketimizin amacı, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayabilmektir.

Hedef Güvenlik’i tercihinizin doğru bir karar olduğunu kanıtlamak temel vazgeçilmezimizdir.

Özel güvenlik hizmeti ile ilgili talepleriniz için 0 (212) 274 30 01 veya 0 (232) 361 56 80 numaralı hatları arayabilir ya da bilgi@hedefguvenlik.com.tr'ye e-posta gönderebilirsiniz.